Algemene Voorwaarden

Bij het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden van AYLANE.

Producten:
Alle producten worden zo goed mogelijk met foto’s en tekst afgebeeld. Kleuren kunnen echter iets afwijken als gevolg van lichtinval, lichtflits of de verschillen in beeldschermen.

Levering:
Wij streven naar een zo snel mogelijke levering, binnen 5 werkdagen. Indien wij niet binnen deze termijn kunnen leveren, krijgt u hierover per email bericht. De verschillende opties voor later leveren of annuleren gaat dan in overleg met de klant.

Als klant ben je gerechtigd de bestelling binnen 15 dagen retour te sturen. Mits ongebruikt, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. De retourzending moet wel van te voren via de email aan ons gemeld zijn. De door ons gemaakte verzendkosten blijven echter wel voor rekening van de klant. Wanneer er door ons een vermoeden is of geconstateerd wordt dat de retourzending niet aan alle voorwaarden voldoet, hebben wij het recht een retourzending deels of helemaal te berekenen.

De zichttermijn van 14 dagen geld niet voor artikelen die op uw verzoek speciaal voor u gemaakt (geborduurd)  zijn.

Betalingsmogelijkheden:
U kunt betalen met het veilige systeem van Ideal. Natuurlijk kunt u de betaling van uw bestelling ook gewoon handmatig overmaken. Zodra uw betaling binnen is wordt de bestelling in behandeling genomen.

Verzendkosten:
Wij berekenen voor verzenden Postnl tarieven.

Garantie:
De garantieperiode voor onze producten valt onder de algemene wettelijke bepaling. Zie ook vragen en klachten.

Vragen en klachten:
Vragen en/of klachten kunt u per email of telefonisch aan ons kenbaar maken. Wij gaan ervan uit dat alles in goed overleg op te lossen is.

Privacy:
Met alle gegevens die u ons verstrekt zullen we zeer zorgvuldig omgaan. Er zullen geen gegevens verstrekt worden aan derden, behalve voor het verzenden van de bestelling.

Overige bepalingen:
AYLANE kan ook zonder opgaaf van redenen een bestelling weigeren of annuleren, dit gebeurt dan altijd binnen een termijn van 5 werkdagen. AYLANE aanvaard geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van typfouten op de website of in andere vormen van publicatie. 

Gastenboek

  • 07-03-2020 - Erg blij met ledikant lakentje, eigen ontwerp door “Atlanta” prachtig...  lees meer
  • 13-11-2019 - Gisteren een kraamcadeautje besteld en vandaag al in huis. Super...  lees meer
  • 18-09-2019 - Maandag besteld en vandaag al binnen gekregen. Ziet er super...  lees meer
Plaats een bericht
  • twitter
  • facebook

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2020 AYLANE TEXTIELATELIER | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren